Holdmenu

19 30 Parkour 12 år>

Dette er en kort introduktion af holdet.

Vi underviser både i Parkour & Freerunning, samt flere elementer fra Tricking.
Parkour er den hurtigste og mest effektive metode at komme fra et sted til et andet, kun ved hjælp af sin egen krop; vi vil hertil dygtiggøre vores teknikker og rykke vores fysiske og mentale grænser for hvad vi kan.
Freerunning udspringer fra Parkouren, dog har denne disciplin ikke effektiviteten i fokus, men fri bevægelse; med andre ord, så gæller det bare om at havde det sjovt og lave en masse luftakrobatik: flips (saltoer), spins & combos.
Tricking inddrager vi inde under begrebet ”Ground Control”; der kort fortalt handler om at lave alverdens tricks på jorden: flips (saltoer), spins & flows.Her sætter vi fællesskabet og individuel udvikling i centrum, med en grundlæggende filosofi om at det altid skal være sjovt og at det er lysten der driver værket. Med andre ord; så er der plads til ALLE og til at alle kan udvikle sig på deres eget niveau.
Vi træner indendørs for at dygtiggøre os selv og forberede os selv i sikre rammer, for senere at benytte vores evner alle steder, som Parkour er tiltænkt. Derfor vil vi også afholde flere af vores træninger udendørs; når vejret er til det.

Hold nr.

19 30

Træningstid

kl. 19.30-21.00

Træningsdag

Tirsdag

Sted

Holbæk By Skole, afd. Bjergmarken, gym.sal

Kontigent

550,00 kr

Periode

Uge 36 til og med uge 12

594263

Instruktør:

Rune Hansen
Mobil: 51794560
Mail: runekernhansen@hotmail.com

Instruktør:

Kisothaman Sithamparapellai
Mobil: 26703577
Mail: kisothamanthiruchelvamsithamparapellai@hotmail.com